Een voordeur met vele kwaliteiten

Een voordeur met vele kwaliteiten

Nieuws

Onder druk van de stijgende energiekosten en het toenemend aantal inbraken, ontwikkelde Hörmann de ThermoPro Plus, een betaalbare voordeur die een uitstekende thermische isolatie combineert met verregaande beveiliging. Het geheim van de uitstekende thermische isolatie is de opbouw van de deur: een stalen deurblad van 65 mm dik opgevuld met PU-schuim, drievoudige thermische beglazing en een aluminium kozijn met drievoudig afdichtingsniveau. De deur is inbraakwerend dankzij standaard een meervoudige vergrendeling en optioneel de veiligheidsuitrusting RC2. Met veiligheidsglas aan de binnen- en buitenzijde van de drievoudige beglazing is de kans op snijwonden bij glasbreuk minimaal. ThermoPro Plus deuren zijn verkrijgbaar in zes motieven (waarvan twee die passen bij de sectionaalpoorten met M-profilering), twaalf basiskleuren en vier Decograin-decoroppervlakken. Vanaf 1.185 euro. Meer informatie: www.hormann.be Peter Geens en Anne…

Onder druk van de stijgende energiekosten en het toenemend aantal inbraken, ontwikkelde Hörmann de ThermoPro Plus, een betaalbare voordeur die een uitstekende thermische isolatie combineert met verregaande beveiliging.

Het geheim van de uitstekende thermische isolatie is de opbouw van de deur: een stalen deurblad van 65 mm dik opgevuld met PU-schuim, drievoudige thermische beglazing en een aluminium kozijn met drievoudig afdichtingsniveau. De deur is inbraakwerend dankzij standaard een meervoudige vergrendeling en optioneel de veiligheidsuitrusting RC2.

Met veiligheidsglas aan de binnen- en buitenzijde van de drievoudige beglazing is de kans op snijwonden bij glasbreuk minimaal.

ThermoPro Plus deuren zijn verkrijgbaar in zes motieven (waarvan twee die passen bij de sectionaalpoorten met M-profilering), twaalf basiskleuren en vier Decograin-decoroppervlakken. Vanaf 1.185 euro. Meer informatie: www.hormann.be

Peter Geens en Anne Mertens

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels