Eggo en jij: wat een verhaal!

Eggo en jij: wat een verhaal!

Eggo

Bij Eggo stel je je keuken in alle gemoedsrust samen. Eggo begeleidt je werkelijk bij elke stap, van a tot z: vanaf je allereerste bezoek aan de winkel tot na de levering en plaatsing van je keuken, met uiteraard de nodige dienst na verkoop voor eventuele fijnregeling van bepaalde details. Dat is geen holle belofte, maar een heuse verbintenis.

Zodra je een Eggo-winkel binnenstapt, voel je je thuis. Trouw aan hun roots als Belgisch familiebedrijf, dragen de teams van Eggo gezelligheid en dienstverlening met hoge toegevoegde waarde hoog in het vaandel. Je wordt verwelkomd door een van onze adviseurs-verkopers, die aandachtig luistert om inzicht te krijgen in je wensen, behoeften, levensstijl en budget. Hij of zij zal je begeleiden, adviseren en bijsturen waar nodig. Eggo zorgt voor alles, ook voor jou . Na afloop verlaat je de winkel met een gratis gedetailleerde offerte zonder aankoopverplichting.

Bekijk hier de verschillende stappen van de begeleiding die je krijgt bij Eggo.

Een medewerker van Eggo komt bij je thuis de ruimte exact opmeten, want uiteraard wordt je keuken in de fabriek op maat gemaakt tot op de millimeter. En amper acht weken na de ondertekening van de bestelbon wordt je keuken al geplaatst.

Je Eggo-dossierbeheerder volgt elke stap van het project en staat voor je klaar om op eventuele vragen te antwoorden. Bovendien kun je op elk moment je persoonlijke “My Eggo”-pagina online raadplegen. Deze tool geeft je een volledig overzicht van de tijdlijn van je keukenproject. Op elk sleutelmoment krijg je een e-mail: wanneer de keuken in productie gaat, wanneer ze geassembleerd is, wanneer ze de fabriek verlaat en wanneer ze op weg is naar jou. Zo blijf je volledig op de hoogte en kun je op beide oren slapen. Het is wel zo handig om te weten dat je keuken geleverd wordt tussen 10 en 12 uur op een specifieke dag!

Bovendien vind je er alle belangrijke documenten, die je altijd en overal kunt raadplegen via je tablet, smartphone of computer. Alles is gegroepeerd op één plek in één totaaloverzicht: altijd raadpleegbaar en altijd actueel. My Eggo begeleidt je tijdens het hele traject, van a tot z.

Wist je dat ?

Wist je dat Eggo sinds het begin van het jaar al 10.259 keukens in heel België geïnstalleerd heeft?

Eggo is een Belgisch familiebedrijf. Al meer dan 10 jaar zorgen wij voor het ontwerp, de fabricage en de plaatsing van keukens die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Kom jij ons ook een bezoekje brengen?Op zoek naar een nieuwe keuken? Deel je ideeën met een van onze adviseurs tijdens een afspraak in de winkel en ontvang gratis een gedetailleerde offerte, zonder aankoopverplichting. Maak hier je afspraak.

In samenwerking met Eggo

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels