Bis 2018

Bis 2018

Tijdens de zomermaanden plannen gemaakt om je woning eens onder handen te nemen? Om misschien een ventilatiesysteem te installeren of automatische zonwering voor tijdens die hete dagen? Of loop je al langer rond met grotere renovatie- of bouwplannen? Voor al die zaken, één adres: bis 2018.

GRATIS NAAR BIS

Ik ga Bouwen & Renoveren mag 75 duotickets weggeven voor de bisbeurs. Deelnemen is heel eenvoudig. Stuur een mail naar loveyourhome@sanoma.com en vertel ons waarom jij wil gaan. De winnaars krijgen hun online ticket (geldig elke dag van de beurs, voor twee personen) voor de start van de beurs toegestuurd.

Advies & inspiratie

Verspreid over zeven themazones vind je alles om jouw (ver)bouwproject tot een goed einde te brengen en volop inspiratie op te doen: van het stevigere ruwbouwwerk over de technieken tot de afwerking, ook die van buiten. Meer dan 400 exposanten geven tekst en uitleg bij hun producten en diensten.

Wie professioneel advies op maat wil, kan terecht bij een heel aantal experts en bouwprofessionals uit verschillende domeinen. Je kan er je gaan informeren over duurzaam (ver)bouwen, het (her)gebruik van regenwater, de energieregelgeving en de beschikbare premies, de juiste stappen bij aankoop, verkoop of verhuur van een woning… Je kan er ook persoonlijk advies krijgen van een architect bij jouw project. Dat advies is volledig gratis. Je moet je wel vooraf inschrijven via de website van bis. Een gesprek duurt ongeveer 20 minuten. Verder worden ook enkele thema’s grondiger belicht tijdens een aantal infosessies: werken met een architect, betaalbaar verbouwen, een hypothecair krediet aanvragen…

Feesteditie

De beurs strijkt al voor de dertigste keer neer in de hallen van Flanders Expo. En dat moet gevierd worden. Bis deelt dan ook cadeaus uit, welgeteld dertig (hoe kan het ook anders). Wie een deelnameformulier invult aan de inkom, maakt kans op onder andere een koelkast, een videofoon, een douchetoilet, gevelstenen… Bovendien is de toegang voor 30-jarigen helemaal gratis.

Praktisch

bis 2018

Flanders Expo, Gent

van zaterdag 6 tot en met zondag 14 oktober

van 13u tot 18u30 (weekdagen – tot 23u op vrijdag 12 oktober)

van 10u tot 18u30 (weekend)

www.bisbeurs.be