Bouwbeurs Roeselare – Win je ticket hier!

Bouwbeurs Roeselare – Win je ticket hier!

Aan de 40eeditie is de Bouwbeurs in Roeselare ondertussen al toe. En dat vraagt om iets extra. Zo is de beurs op zondagen langer open én krijgen de bezoekers dit jaar de kans om gratis advies in te winnen. Interesse? Ik ga Bouwen geeft maar liefst 200 tickets weg. Doe snel mee onderaan!

De Bouwbeurs Roeselare mag dan wel een lokale bouwbeurs zijn, ze is de grootste van West-Vlaanderen en verzamelt zo’n 195 exposanten in de hallen van de Expo. De grote troef van een lokale bouwbeurs is dat je rechtstreeks contact hebt met de bouwprofessional. Je vindt er dus niet alleen concrete oplossingen voor jouw project, of de materialen, maar ook de vakman die ze komt plaatsen.

Info en advies

Nieuw dit jaar is het adviespaleis op de laatste zondag van de beurs (16 februari). Tijdens een korte sessie van 20 minuten kunnen bezoekers advies inwinnen bij hun project. Daarvoor kunnen ze terecht bij een architect, notaris, bankier of energiespecialist. Daarnaast vinden er op verscheidene beursdagen ook infosessies plaats. Zo komt onder meer Peter Vermeulen, bekend van ‘Red mijn huis’ en ‘TV Makelaar’, tips en tricks geven voor een geslaagd renovatie. 

Zowel het advies als de infosessies zijn gratis. Wel moet je op voorhand inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt.

Toegang

Om te grote drukte te vermijden, opent de beurs op zondag voortaan vroeger de deuren, al vanaf 10 uur. Nog nieuw is dat je voortaan je toegangstickets online kan bestellen, met 1 euro korting.

Ik ga Bouwen geeft 200 tickets weg!

Nog interessanter natuurlijk is wanneer je gratis kan gaan. Nu wil het lukken dat Ik ga Bouwen 200 tickets mag weggeven! Er worden 100 winnaars getrokken die elk recht hebben op 2 toegangstickets. Vul onderstaand formulier in, schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak kans. De wedstrijd loopt tot en met 30 januari 2020. Lees hier het wedstrijdreglement en ons privacybeleid. Succes!

Wedstrijdformulier Bouwbeurs Roeselare

Praktisch
Bouwbeurs Roeselare
Expo Roeselare
8, 9 en 10 februari & 14, 15 en 16 februari
14u tot 19u – op zondagen van 10u tot 19u
Tickets: 7 euro aan de kassa, 6 euro online, of ga gratis dankzij Ik ga Bouwen
Meer info op www.bouwbeursroeselare.be