Mijn Thuis op Maat

Mijn Thuis op Maat

Goed nieuws voor iedereen met bouw- of verbouwplannen: in september kan je er weer (digitaal) op uit om binnen te gluren in maar liefst 100 nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Op zondag 27 september stellen 65 bouwheren en hun architecten voor een beperkt publiek de deuren open van hun woning, terwijl je in 35 projecten online een virtuele rondleiding kan volgen. Net als in real live zal je ook hier je vragen kwijt kunnen aan de architecten en eigenaars. Je zal tijdens deze editie dus heel wat meer woningen kunnen bezoeken, zonder dat je er per se voor naar buiten moet. 

Opgelet! Gezien de geldende maatregelen is het bezoekersaantal per woning beperkt. Hoeveel bezoekers zijn toegestaan, hangt af van de beschikbare ruimte. Alle bezoeken zijn daarom verplicht te reserveren via de website www.mijnthuisopmaat.be. Dat kan al vanaf nu, dus snel zijn is de boodschap!  

Wanneer? Zondag 27 september van 13u tot 18u
Waar? Op diverse locaties in Vlaanderen én online
Hoe? Alle bezoeken zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Een afspraak maken kan op www.mijnthuisopmaat.be. Hier vind je ook meer info en een overzicht van alle deelnemende projecten

Dit evenement is onder voorbehoud van eventuele wijzigen in de veiligheidsmaatregelen rond Covid-19. Hou dus zeker de website in het oog.

Openingsbeeld © Luc Roymans