Exclusieve Grohe-hotelsuite voorgesteld

Exclusieve Grohe-hotelsuite voorgesteld

Badkamer en wellness

Vanaf deze zomer heeft het vijfsterrenhotel Iberostar Playa de Palma een heel speciaal aanbod voor de meest veeleisende klanten, want de eerste Grohe Experience Suite in Mallorca opent er de deuren. In de 100 m² grote suite heeft het Duitse toonaangevende bedrijf in sanitaire voorzieningen zich helemaal uitgeleefd.

De suite ligt op de zevende verdieping, heeft een ruime, heldere slaapkamer-woonkamer, een groot terras met buitenbad en een badkamer voor een persoonlijke spabeleving vol de nieuwste technologie van het Duitse merk. Die is verdeeld in een wastafelzone, een douchezone, een binnen- en buitenbadzone en een douchetoiletzone.


Wastafelzone – Allure F-Digital

 

Het digitaal mengsysteem is erg gebruiksvriendelijk en door de led-technologie kan je in realtime visuele informatie krijgen over de watertemperatuur. Bovendien wordt het water onmiddellijk gemengd door de elektrokleppentechnologie.


Douchezone – F-digital Deluxe

De douchezone is uitgerust met de exclusieve F-digital Deluxe-douchecabine met een grote regendouchekop, kleurentherapie, zijdelingse massagedouchestralen voor de lendenstreek, sfeermuziek en verschillende types stoomgeneratoren (hamam of Turks bad) om de gewenste warmteveranderingen te creëren. Dit alleswordt bediend via een geprogrammeerd touchscreenpaneel waar de gast de gewenste temperatuur en douchetijd kan instellen.


Badzone – Allure

De badzone is verdeeld in twee ruimten: Een binnenbad met een watervaluitloop uit de Allure-collectie en het buitenbad, waar de gasten kunnen genieten van het klimaat van Mallorca en het spectaculaire uitzicht.

 

Toiletzone – Sensia Arena

Ook het toilet is bijzonder: in het innovatieve Sensia Arena-douchetoilet is de nieuwste Japanse technologie geïntegreerd voor een maximale persoonlijke hygiëne, en dat in een zenatmosfeer.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels