Expo over Brusselse architectenbureau V+ nu gratis in BOZAR

Nieuws

Bozar Architecture en A+ Architecture in Belgium pakken uit met V+ 2014-2015, de eerste solotentoonstelling over het architectenbureau V+. Deze tentoonstelling richt zich op projecten die in de ontwerpfase zitten, in de stellingen staan of recent zijn afgewerkt.

Maquettes, installaties, plannen, foto’s en video’s belichten de krachtlijnen en onthullen wat V+’s werk bijzonder maakt: het verplaatsen van de zwaartepunten van een project, de wisselwerking met de omgeving en het aftasten van de grenzen van de architectuur.

Gasten

Om het belang van samenwerking te onderstrepen, nodigt V+ gasten uit als Simon Boudvin, Maxime Delvaux, Rotor, Loïc Vanderstichelen en Jean-Paul Jacquet. Met hun ontwerp van MAD Brussels, het nieuwe Centrum voor Mode en Design, slaat V+ 2014-2015 een brug naar de modetentoonstelling The Belgians. An unexpected fashion story die je deze zomer kan bezoeken in het Paleis voor Schone Kunsten.

Alle informatie vind je op de site van Bozar.

Curatoren: Sophie Dars en Carlo Menon.

Verantwoordelijke architect: Sara Cremer (V+)

Gasten: Simon Boudvin, Pierre Chabard, Maxime Delvaux, Sonia Dermience, Marcel Jaradin, Rotor, Trans Architectuur, Loïc Vanderstichelen & Jean-Paul Jacquet

Graphic Design: Überknackig

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels