Facq lanceert ‘groene’ website

Duurzaam bouwen, Nieuws

Het Belgische bedrijf Facq lanceert een website over verwarming en hernieuwbare energieën.

Facq lanceert het ‘Groene Huis’, waar het Belgisch bedrijf gebruik maakt van haar uitgebreide kennis omtrent badkamers en verwarming. De website stelt 9 oplossingen voor, die alle milieuvriendelijk zijn én voor een flinke energiebesparing zorgen. U kan deze oplossingen op de website ontdekken in hun gebruikelijke omgeving, dus in de verscheidene ruimtes van een woning.

Zo krijgt u een inzicht in de verschillende elementen van een verwarmingssysteem: radiatoren, vloerverwarming of convectoren, de condensatieketel, de warmtepomp, zonne-energie, ventilatie, temperatuurregeling, waterbehandeling, regenwaterrecuperatie en een aantal ogenschijnlijk kleinere details die wel het verschil kunnen maken op de verwarmingsfactuur (hoogperformante circulator, geïsoleerde schoorsteen en leidingen, sanitaire kring, etc.).

De website bevat eveneens alle productinformatie over de oplossingen die ‘Het Groene Huis’ voorstelt. Ook de meer technische aspecten worden op een voor de particulier begrijpelijke manier uitgelegd. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels