Falcon in Lime Green en Cherry Red

Nieuws

Wie droomt van de ideale keuken, denkt misschien aan de Falcon fornuizen, afzuigkappen en koelkasten. Droomt u in kleur?

Wie droomt van de ideale keuken, denkt misschien aan de Falcon fornuizen, afzuigkappen en koelkasten. Droomt u in kleur?

Dat treft! Falcon heeft immers enkele paradepaardjes van het gamma in een kleurrijk kleedje gestopt. Na een zorgvuldig onderzoek naar de kleurwensen en -verlangens van de consument werden twee heel specifieke kleuren weerhouden: limoengroen en kersenrood. Of in het Engels: Lime Green en Cherry Red.

Rust en passie

Het gamma Falcon Deluxe fornuizen is uitgebreid met deze twee nieuwe kleuren. Ook de afzuigkappen zijn voortaan verkrijgbaar in limoengroen en kersenrood. En om de harmonie van de keuken te garanderen, is ook de SxS koelkast beschikbaar in dezelfde kleurenuitvoeringen. Lime Green en Cherry Red: originele en exclusieve kleuren, elk met hun eigen kenmerken, die een andere gemoedsgesteldheid en een ander temperament uitstralen. Zo zorgt het groen voor rust en kalmte. En ook voor het evenwicht waar iedereen na een werkdag nood aan heeft. Lime Green tovert de keuken om tot een vredige plaats waar het aangenaam vertoeven is. Deze kleurschakering, die zorgvuldig gedefinieerd werd door de designers van Falcon, bevat bovendien een vleugje geel. Zo wordt een zonovergoten sfeer gecreëerd die helemaal in het teken van het welzijn staat. Cherry Red, de zorgvuldig uitgekozen roodtint, staat dan weer voor passie, vitaliteit en levensvreugde. Deze kleur prikkelt de zintuigen, zorgt meteen voor enthousiasme en heeft de neiging de eetlust op te wekken. Met Cherry Red wordt de keuken de gezelligste plaats van het huis.

Drie kersen, drie limoenen

Welke kleur u ook verkiest, met de fornuizen uit het Falcon Deluxe gamma zit u altijd goed. Naast een legendarisch design kunt u immers rekenen op een opmerkelijke resistentie en duurzaamheid en een beveiliging en gebruikscomfort die de perfectie benaderen. Oordeel zelf:
1092 Deluxe
– De multifunctionele oven biedt 7 verschillende opties. Hij kan ingesteld worden als conventionele oven, als heteluchtoven en als heteluchtoven met grill. Verder biedt hij een ontdooistand, een warmhoudstand en een gratineerstand. De binnenwanden van de oven zijn zelfreinigend.
– De vlotte elektrische rooster op lagers nodigt uit tot intensief gebruik en biedt vier kookzones.
– De elektronische ontsteking kan geactiveerd worden met één hand. Het thermokoppelsysteem onderbreekt de gastoevoer naar de branders als de vlam per ongeluk dooft.
– De kookplaat bestaat uit 5 gasbranders, waaronder een brander van 50 KW. Alle branders zijn speciaal bestudeerd om een perfecte stabiliteit van de recipiënten te garanderen.
Voor het fornuis, dat gecombineerd kan werken op aardgas, propaan of butaan, geldt 2 jaar garantie op de onderdelen en de werkuren.
Het fornuis 900 Deluxe is dan wel minder groot, maar heeft dezelfde eigenschappen.

1092 Deluxe: € 5.083 BTW incl.
900 Deluxe: € 4.677 BTW incl.

Bijpassende afzuigkappen

Ook de afzuigkappen zijn voortaan verkrijgbaar in Lime Green en Cherry Red. Bij de drie hiervoor beschreven fornuizen passen respectievelijk de 1092 Super Extract, de 900 Super Extract en de 1092 Contemporary. Al deze kappen hebben vier werkingssnelheden en een opmerkelijke afzuigcapaciteit tot 1000 m³/uur. Ze zijn uitgerust met fijne vetfilters in aluminium die schoongemaakt kunnen worden in de vaatwas. Een alarmsysteem meldt een eventuele verzadiging na 200 gebruiksuren. In combinatie met een fornuis in dezelfde kleur vormen deze afzuigkappen een totaalconcept voor een prachtige keuken.

1092 Super Extract: € 2.033 BTW incl.
900 Super Extract: € 1.931 BTW incl.

Koelte in een rode of groene kast

Gooi het eens over een andere boeg en ga voor een kleurrijke koelkast. Cherry Red en Lime Green hebben iets zomers en zorgen meteen voor een vrolijk vakantiegevoel. Deze kleuren, waarin de beroemde koelkast SXS van Falcon nu verkrijgbaar is, vervolledigen het originele decor van je keuken dankzij de kleurenharmonie met het fornuis en de afzuigkap.
De nieuwe kleur verandert helemaal niets aan de talloze functionele voordelen en het grote gebruikscomfort van de SXS. Denk maar aan de uitsparing in de linkerdeur, die via een elektronische verdeler met grote inhoud toegang verleent tot ijskoud drinkwater, ijsblokjes en gemalen ijs. Of de vindingrijke en ultrapraktische indeling van de vele opbergvakken, waarvan sommige uitgerust zijn met dozen en verwijderbare bladen. Acht koelzones, met een uitstekend ventilatiesysteem, staan borg voor de optimale frisheid van de voedingswaren. De Fuzzy Logic processor garandeert dan weer een constante temperatuur, dankzij de tussenkomst van 5 autonome sensoren. De verlichting is opmerkelijk en biedt een uitstekend zicht op de hele binnenkant. De diepvriezer bestaat uit twee grote en twee middelgrote laden en heeft een capaciteit van 10 kilo. Verder is er het geniale integrale ‘frost-free’ systeem, dat ijsvorming op de wanden voorkomt. De afmetingen van het toestel zijn nogal indrukwekkend: hoogte 1792 mm, breedte 890 mm, diepte 765 mm. De totale capaciteit bedraagt 550 liter. Al deze kwaliteiten verdienden het om eens in de verf te worden gezet met nieuwe kleuren.

SxS: € 6.599 BTW incl.

Je vais Construire & Rénovér 08/2008

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels