Flamant opent de deuren van professionele showroom voor particulieren

Interieur, Nieuws

Tussen 14 en 23 november kan je, als niet-professionele klant, de collecties van Flamant gaan ontdekken in hun showroom in Geraardsbergen.

Het interieurlabel Flamant heeft beslist om de deuren van hun professionele showroom voor één keer open te stellen voor het grote publiek. Zo kunnen klanten kennismaken met de collectie in haar totaliteit. De klant kan zich laten inspireren door ruimtes die van het plafond tot aan de vloer zijn ingericht met meubels en decoraties van Flamant. Je kan ook de nieuwe lente/zomercollectie 2015 al ontdekken. Alles wat je ziet aan decoratie en meubelen, kan je ter plaatse ook aankopen.

Normaalgezien is de showroom in Geraardsbergen voorbehouden voor professionele klanten. Al meer dan 15 jaar komen professionelen uit de interieursector uit alle hoeken van de wereld naar Oost-Vlaanderen om er producten te kiezen.

Opendeur van showroom Flamant van 14-23 november, telkens van 10.00 tot 18.00 uur. Adres: Diebeke 33, 9500 Geraardsbergen. Op voorhand inschrijven is wel verplicht. Dit kan je doen in de officiële Flamant-stores in België of via www.flamant.com/showroom.
(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels