Ga de vlekken op je muren te lijf met nieuw verfassortiment

Ga de vlekken op je muren te lijf met nieuw verfassortiment

Interieur

Ook last van angstzweet wanneer je kinderen hun knutselspullen bovenhalen? Of is de muur van je keuken aan een zoveelste verflaagje toe? Verfproducent Levis brengt een nieuw premiumassortiment op de markt voor ruimtes die het zwaar te verduren krijgen.

De verven van Levis Expert zijn sterker dan hun standaard alternatieven, bovendien kunnen ze weerstaan aan veelvuldig afwassen en dagelijkse slijtage. Voor keukens of badkamers zijn ze dus de gedroomde partner. Het assortiment is voorzien van een specifieke technologie waardoor de verf onder meer water afstoot in de badkamer of vuil afstoot van je gevel.

Levis Expert Muur is een matte verf voor normale ruimtes zoals de woonkamer of de inkomhal beschermt tegen vegen, stoten en vlekken. In de keuken moet de verf bestand zijn tegen spatten en vetvlekken. De matte verf van Levis Expert Keuken is vuilafstotend. Vocht, zeepresten en kalkaanslag zijn dan op hun beurt de grootste vijanden van de badkamer. Levis Expert Badkamer, die twee keer sterker is dan standaard badkamerverf, behoudt zijn glans en laat zich eenvoudig reinigen.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels