Geef een (visuele) boost aan interieur met passende schakelaar

Geef een (visuele) boost aan interieur met passende schakelaar

Interieur

Ook de details van het interieur verdienen de nodige aandacht.

Bij het inrichten van het interieur, ontsnappen lichtschakelaars soms onze aandacht. Toch hebben ze ook een rol in het interieur, en steeds vaker gaan producenten meer aandacht besteden aan schakelaars.

Vandaag zijn schakelaars vaak juweeltjes aan de wand. Je kan kiezen voor standaard, maar net zo goed voor volledige integratie in de muur of om net de schakelaar te laten opvallen. Een voorbeeld van een bedrijf dat hieraan tegemoet probeert te komen is Niko. Zij produceren schakelaars in alle mogelijke vorm en kleuren.

Maar wat is er nu precies allemaal mogelijk? Om u wegwijs te maken in de ‘wereld van de schakelaar’ sommen we enkele mogelijkheden, wat betreft vormgeving en materiaal, voor u op:

  1. Houtsoorten: een voorbeeld van dit natuurlijk materiaal is bamboo. Dit wordt vaak gebruikt in iets strakkere interieurs.
  2. Roestvrij staal: dit heeft een meer ‘coole’ look-and-feel als effect. Dit materiaal wordt meestal gebruikt in industriële interieurs.
  3. Zwart/wit: wit en zwart staal blijven echte klassiekers wat betreft schakelaars. Moeiteloos te combineren.
  4. Glanzende metallics: meer ‘bling bling’, maar de glans blijft subtiel. Bijvoorbeeld: champagnekleur.
  5. Natuurlijke kleur: marmoleum heeft een zachte touch en diepe tinten. Je kan je meer een ‘extra’ kleurtje geven door te kiezen voor een rode of grijze schakelaar.
  6. Aluminium: een strak, koeler design voor een strak interieur.

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels