Geen vuile vingers meer op de zetel

Decoratie en meubilair

ARISTIDE brengt een stof op de markt, voor het stofferen van zetels en banken, waarin een technologie zit vervat die vlekken tegengaat.

ARISTIDE brengt een stof op de markt, voor het stofferen van zetels en banken, waarin een technologie zit vervat die vlekken tegengaat. Kinderen kunnen vaak, zonder dat ze het zelf beseffen, met vuile vingers of schoenen een zetel erg vuil maken, maar met deze nieuwe technologie zou dit wel eens voorgoed tot het verleden kunnen behoren.

Zetels die eeuwig proper blijven, daar dromen we toch allemaal van? Maar kleine kinderen kunnen bijvoorbeeld met hun vuile schoenen in de zetel kruipen of hun handjes afkuisen aan het stof van de zetel. Of onze huisdieren springen met hun vuile pootjes in de zetel. Vervelend, want dit zijn vaak plekken die niet meer zijn weg te krijgen uit de stof. Toch heeft ARISTIDE zich over dit probleem gebogen en is met een oplossing naar buiten gekomen.

Beschermlaag tegen vuil

Zo stelt ARISTIDE de stoffeercollectie Arthur voor. Dit is een stoffencollectie waarbij er gebruik werd gemaakt van de aquaclean-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er een soort van beschermlaag over de stof komt, waardoor vuil en vlekken niet in de stof zullen trekken.

Maar hoe werkt het nu precies?

Maar hoe werkt deze technologie nu precies? Elke vezel van de stof wordt bedekt met een onzichtbare moleculaire laag. Hierdoor krijgt vuil geen kans om in deze vezel in te trekken. Wanneer je merkt dat er vuil op de zetel ligt, kan je het best meteen afkuisen met een vochtige doek. Goed wrijven en het vuil zal volledig verdwijnen.

De Arthur-collectie is verkrijgbaar in 42 kleuren voor 59,95 euro per meter. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels