Gevelstenen van Eco-brick verkrijgbaar in nieuwe kleuren

Gevelbekledingen

Eco-brick is nu verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren. De keuze in kleuren van de gevelsteen voor meer isolatie en woonruimte wordt uitgebreid in de Terca- en Desimpel-lijnen.

Eco-brick is nu verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren. De keuze in kleuren van de gevelsteen voor meer isolatie en woonruimte wordt uitgebreid in de Terca- en Desimpel-lijnen. De Eco-brick is een gevelsteen die lichter en 3,5 cm smaller is dan een traditionele gevelsteen en neemt daardoor 30% minder ruimte in. Dankzij deze steen beschikt u over meer ruimte om te isoleren of meer woonruimte. Dit is interessant als u streeft naar een laag E-peil of naar een nog energiezuinigere renovatie bij na-isolatie langs de buitenzijde.

De Eco-brick is niet alleen smaller maar ook lichter. Daardoor is er minder energie nodig voor de productie en het transport. Bovendien wordt de gevelsteen in het nieuwe kleurengamma lokaal vervaardigd met plaatselijke grondstoffen, wat een positief effect heeft op het leefmilieu. Ook biedt de lichtere steen een groter gebruiksgemak.

Speciale Batibouw actie: Win uw gratis Eco-brick gevel

Naar aanleiding van Batibouw introduceert Wienerberger een nieuwe reeks Eco-brick gevelstenen en organiseert de fabrikant van hoogwaardige keramische bouwmaterialen en concepten ook een wedstrijd waarbij u uw gratis Eco-brick gevel kunt winnen. Geïnteresseerd? Kom dan zeker langs op stand 309 in hal 5 van Brussels Expo.

Voor meer info: www.wienerberger.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels