Gezellig koken met het Rangemaster inductiefornuis

Keuken, Nieuws

Inductiefornuizen zijn populair! De verkoop van inductiefornuizen is gestegen met 47% ten opzichte van 2009-2010. Aangekondigd als de toekomst van de keuken, is inductiekoken veilig, efficiënt, snel en controleerbaar.

Voor een gezinskeuken biedt inductie een groot aantal veiligheidsvoorzieningen. Er is geen open vuur, en aangezien de warmte direct wordt doorgevoerd naar de pan blijft het oppervlak aanzienlijk koeler dan een conventionele kookplaat, eventueel resterende warmte wordt aangegeven met een rood lichtje. De gevoelige inductiekookplaat zal automatisch uitschakelen wanneer een pan ‘droog’ gaat koken en beschikt ook over een essentieel kinderslot.

Inductie is ook gevierd als een triomfantelijke vooruitgang in het eco-vriendelijke koken. Met een bewezen betere efficiëntie van 86% dan gas en 50% energiezuiniger dan halogeen. Bij drie keer per dag koken op inductie, kunt u genoeg energie besparen om twee energiezuinige lampen vijf uur te laten branden.

Vandaar dat Rangemaster zijn nieuwe en verbeterde inductietechnologie lanceert. Het maximale vermogen voor elke zone bereikt een veel hogere temperatuur dan het huidige systeem met tot 3kW meer vermogensenergie. Een andere nieuwe functie is de ‘automatische uitschakeling’, die de stroom uitschakelt van de kookplaat als deze is ingeschakeld en gedurende meer dan twee uur niet wordt aangeraakt.

Met een breed aanbod van modellen, breedtes en kleuren, zijn de Rangemaster inductiefornuizen van Falcon het essentiële ingrediënt in de moderne woning. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels