Gezocht: energiezuinige verbouwingen

Gezocht: energiezuinige verbouwingen

Duurzaam bouwen

Ben je eigenaar van een energiezuinig verbouwde woning? Heb je een passiefhuis of bio-ecologische woning*? Wil je kandidaat-bouwers een rondleiding geven om je bouw- en woonervaringen met hen te delen? Dan vragen we graag jouw medewerking voor onze campagne Ecobouwers Opendeur.

Ben je eigenaar van een energiezuinig verbouwde woning? Heb je een passiefhuis of bio-ecologische woning*? Wil je kandidaat-bouwers een rondleiding geven om je bouw- en woonervaringen met hen te delen? Dan vraagt de BBL je medewerking voor de campagne Ecobouwers Opendeur.

Ecobouwers Opendeur is een jaarlijks initiatief van Bond Beter Leefmilieu (BBL). Tijdens twee opendeurweekends op 1 & 2 en van 8 tot 11 november brengt BBL kandidaat (ver)bouwers in contact met ervaren en energiebewuste bouwheren. Hiervoor zoekt BBL eigenaars van energiezuinige en duurzame huizen die hun woning tijdens één of beide campagneweekends willen openstellen voor bezoekers en hun verhaal willen doen. Hoe groot de groep bezoekers is en wanneer ze langskomen, bepaal je zelf. BBL wil dit jaar vooral interessante verbouwingen in de kijker zetten.

Interesse?

Ken je vrienden, collega’s of familie die hun energiezuinige woning willen openstellen?

Inschrijven en meer info op www.ecobouwers.be/opendeur of bij jurgen.naets@bblv.be (02 282 19 42).
Inschrijven kan tot 5 oktober.

* algemeen: warmtevraag van < 60kWh/m2 jaar of een K-peil lager dan 30 voor renovaties en een K-peil lager dan 25 voor nieuwbouw. Voor meer details en selectiecriteria zie www.ecobouwers.be/opendeur.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels