Handige Apps voor de verbouwer

Handige Apps voor de verbouwer

Immo, niet importeren

Voor je aan verbouwingen of interieurprojecten begint, kan het handig zijn om wat inspiratie op te doen. Vandaag de dag biedt het internet tal van leuke ideeën en nuttige tips. Ook via je smartphone of tablet is het mogelijk om je verbeelding een handje te helpen. Wij verzamelden zes handige apps voor u die het verbouwen en herinrichten heel wat gemakkelijker maken.

Voor je aan verbouwingen of interieurprojecten begint, kan het handig zijn om wat inspiratie op te doen. Vandaag de dag biedt het internet tal van leuke ideeën en nuttige tips. Ook via je smartphone of tablet is het mogelijk om je verbeelding een handje te helpen. Wij verzamelden zes handige apps voor u die het verbouwen en herinrichten heel wat gemakkelijker maken. Verlichtingsingsapp van Modular De juiste verlichting voor een ruimte kiezen is niet altijd even simpel. Daarom heeft het Belgische verlichtingsmerk Modular een app gelanceerd die inspiratie en informatie over hun verlichting geeft. Je kan hun catalogus per product doorbladeren en heel wat interieur- en projectfoto’s bekijken. Met een tik van de vinger op een bepaald model krijg je er de uitleg bij. Deze app kan enkel via iPad gebruikt worden.

Houzz
Deze app wordt ook wel eens de “Wikipedia van interieur en exterieur design” genoemd. Houzz is een makkelijke tool om inspiratie op te doen, advies te krijgen, informatie over producten te verzamelen en er professionele recensies op na te lezen. Het is de grootste residentiële database in de wereld en de app verbindt miljoenen huiseigenaars en interieurenthousiastelingen wereldwijd.
http://www.houzz.com/

Magic Plan Met deze app kan je vloerplannen creëren. Het is snel en gemakkelijk. Gebruik de camera van je toestel om de hoeken van de ruimte op te nemen. Magic Plan zal aan de hand van deze hoeken een vloerplan tekenen. Je hoeft dus zelf niet op je knieën te gaan meten of iemand te betalen om een vloerplan te maken.

Floorplanner Met Floorplanner kan je vervolgens het vloerplan bewerken en decoreren. Deze app kan dus een handige aanvulling bieden op Magic Plan. Met je Magic Plan vloerplan in de Floorplanner kan je 3D beelden creëren en exporteren.

Hansgrohe@home

De badkamer een van de meest complexe ruimtes in huis. Het is meestal een kleine ruimte, maar alles moet wel kloppen. Met de badkamerplanner van Hansgrohe kan je op een correcte manier een kraan of douche kiezen. Je neemt een foto van de kraan of douche die je wilt vervangen, laat die met je vinger oplichten en vervangt hem door een Hansgrohe-model. Afbeeldingen kunnen bewaard worden of meteen gedeeld via Facebook en Twitter .
http://www.hansgrohe.be/nl/7765.htm

Let’s Colour
Met de Let’s Colour app van Levis kan je kleuren matchen om de juiste combinaties en tinten te vinden. Je kan een foto nemen van een kleur die je bevalt, waarop de app je vertelt welke tint uit het Levis gamma overeenkomt met de kleur naar wens. Verder krijg je ook nog informatie over welke verfproducten je nodigt hebt om het gewenste resultaat te verkrijgen. (LP)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels