Hansgrohe krijgt topplaats in iF-ranking

Nieuws

De iF-awards zijn toonaangevend op het vlak van innovatief productdesign. Deze awards resulteren in de iF-ranking. Vandaag staat Hansgrohe op de elfde plaats tussen 1.900 andere bedrijven.

Sinds 1953 zijn de iF-awards, met vandaag zo’n 2.000 inzendingen per jaar, toonaangevend op het vlak van innovatief productdesign. Het aantal iF-awards dat een bedrijf in de wacht sleept, wordt bijgehouden en resulteert in de iF-ranking. Vandaag staat Hansgrohe op de elfde plaats tussen 1.900 andere bedrijven. Met 780 punten komt het zo voor bedrijven als Nokia, Hewlett Packard, of Porsche en laat het andere sanitairbedrijven ver achter zich.

Hansgrohe toonaangevend noemen op vlak van design is een understatement. De voorbije 110 jaar innoveerde dit bedrijf uit het Zwarte Woud met uitvindingen als de glijstang, instelbare straalsoorten, de QuickClean-antikalkfunctie, de AirPower- en de EcoSmart-technologie.

Innovaties die we vandaag evident vinden en die vaak gekopieerd zijn.

In bijgaand filmpje wordt duidelijk welke plaatsen Hansgrohe inneemt. Op nummer één voor design in de sanitairwereld en op nummer elf voor design tout court. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels