Hansgrohe: volledig vernieuwde website

Nieuws

Vanaf 19 september 2008 stelt Hansgrohe - de specialist van badkamerkraanwerk en douches - zich aan de Belgische internauten voor met een nieuwe site.

Of het nu om klanten, leveranciers of de pers gaat, vaak is het internet het eerste contactpunt voor de personen die informatie zoeken omtrent een merk en zijn producten.

Vanaf 19 september 2008 zal Hansgrohe – de specialist van badkamerkraanwerk en douches – zich aan de Belgische internauten voorstellen met een nieuwe Internet site. „De eerste emotionele indruk is zeer belangrijk” bevestigt Sabine Steinhauser van het Hansgrohe Digitale Media Team. „Vooreerst hebben wij onze inspanningen geconcentreerd op de voordelen voor de internaut. Nieuwe servicefuncties gekoppeld aan duidelijke bedieningen van het menu, zullen de zoektochten naar de gewenste informatie vergemakkelijken en versnellen”

Nieuwe innovatieve servicefuncties

Een wederkerende lay-out, een verstaanbare navigatie, beelden en video’s van hoge kwaliteit, zijn ook elementen die een integrerend onderdeel vormen van de nieuwe Hansgrohe site. En dit evenals de nieuwe functies gekoppeld aan de inhoud. Deze omvatten de toolbox die opzoek- en downloadfuncties aanbiedt alsmede zeer gedetailleerde productvoorstellingen. In een oogopslag verschaft dit complete informatie over een kraan of een douche.
Een voorkeurslijst laat de bezoekers toe om alle producten te registreren die hem/haar interesseren evenals de foto’s en de productreferenties. Vervolgens kunnen zij op elk moment de lijst terug oproepen en afdrukken.
De functie „dealer locator” laat de klant toe om een partner te vinden om zijn droombadkamer te realiseren en dit in zijn omgeving op basis van de postcode.

Steeds up-to-date

Innovatie is eveneens prioritair voor de sanitairspecialist uit Schiltach wanneer het over nieuwe Internet-technologieën gaat. In de toekomst zullen gebruikers een rechtstreekse link met Hansgrohe kunnen leggen, om op de hoogte te blijven van de nieuwe functies, gebeurtenissen en ondernemingsrapporten. Hansgrohe is één van de eerste fabrikanten in sanitair om de technologie RSS feed (Really Simple Syndication) te integreren in zijn site. Dit laat de gebruiker toe om zich op bepaalde delen van de site in te schrijven om zo automatisch informatie te ontvangen met betrekking tot de nieuwe inhoud, zelfs wanneer de Hansgrohe site op dat moment niet toegankelijk is.

Ontdek de nieuwe website, klik hier.

Ik ga Bouwen & Renoveren 09/2008

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels