Heb jij al een slim huis?

Heb jij al een slim huis?

Actualiteit, Nieuws

Wat als je vroeger thuiskomt dan gepland en toch een lekker warm huis wil aantreffen? Of je spontaan beslist om direct na je werk nog ergens een hapje te gaan eten en je verwarming al op staat? Wat als je vanaf nu nooit meer je zetel uit hoeft te komen om het licht aan te doen? Dat kan met boxx.

 

Met boxx kom je altijd thuis in een aangenaam warm huis. Via de app op je smartphone heb je boxx steeds bij de hand. Kom je soms op onregelmatige tijdstippen thuis? Dan is boxx de ideale oplossing: nooit meer thuiskomen in een koud huis. Of ben je op uitstap en vergat je de verwarming lager te zetten? Met boxx doe je dit in een handomdraai vanop afstand.

 

Hoeveel verbruikt je huis?

Met boxx in huis kun je, wanneer je maar wil, nagaan hoeveel gas en elektriciteit je gezin verbruikt. En wil je weten wat dat verbruik nu juist kost in euro’s? Geen probleem, met boxx kun je je energiekosten elk uur van de dag bekijken. Zo kun je je energieverbruik dag per dag vergelijken en onder controle houden. Bovendien vergelijkt boxx je verbruik met je ingeschatte verbruik en kosten en waarschuwt boxx je als je meer verbruikt dan voorzien. Zo is je energiefactuur nooit meer een verrassing.

 

 

Meer dan een slimme thermostaat.

boxx is méér dan gewoon een slimme thermostaat. Voor elk moment van de dag of de week kun je een aangepast programma instellen. Daarnaast leert boxx binnen de twee weken je huis kennen. Aan de hand van de isolatie en grootte van je woning berekent boxx wanneer de verwarming op moet starten. Zo heb je steeds de gewenste temperatuur op het gewenste tijdstip.

 

Je huis wordt elke dag slimmer.

Iedereen heeft wel toestellen in huis die te veel energie verbruiken, maar het probleem is vaak dat je niet weet welke apparaten nu juist de energievreters zijn. Met boxx kun je deze toestellen snel opsporen door slimme stekkers. Fibaro is bijvoorbeeld zo’n slimme stekker die je kan aansluiten op boxx. Zo kun je niet alleen het verbruik van toestellen opvolgen via boxx, je kunt ze zelfs via de app vanop afstand bedienen. Ook de slimme lampen van Philips Hue kan je er op aansluiten en bedienen.

Vergelijk boxx met andere slimme thermostaten op engie-electrabel.be/vergelijkthermostaat

Meer weten over boxx? Ontdek alle details en bestel je Active-energiepack of je boxx op boxx.be

Lees meer artikels op onze blog.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels