Hefschuifsysteem voor lage-energiewoningen

Hefschuifsysteem voor lage-energiewoningen

Duurzaam bouwen

ThermoSlide, het nieuwe hefschuifsysteem in pvc van Schüco, waarborgt met een Uw-waarde van 0,8 W/m²K een optimale isolatie. Daarmee kan Schüco haar klanten voor het eerst een hefschuifdeur aanbieden die aan de lage energienormen beantwoordt.Koudebruggen werden voorkomen door in het aluminium drempelprofiel thermische onderbrekingen te voorzien. De drievoudige beglazing kan tot 52 mm dik en tot 400 kg zwaar zijn. De brede afdichtingsvoegen maken het gebruik van siliconen tijdens de montage quasi overbodig. Dankzij de dunne profielen ziet het systeem er bijzonder elegant uit en maakt het een vlotte circulatie tussen binnen en buiten mogelijk. Het minimaal aantal componenten en de prefab verbindingen vergemakkelijken de installatie van de Schüco ThermoSlide aanzienlijk. Kers op de taart: ook de akoestische prestaties van het systeem zijn uitstekend! www.schueco.com Anne…

ThermoSlide, het nieuwe hefschuifsysteem in pvc van Schüco, waarborgt met een Uw-waarde van 0,8 W/m²K een optimale isolatie. Daarmee kan Schüco haar klanten voor het eerst een hefschuifdeur aanbieden die aan de lage energienormen beantwoordt.
Koudebruggen werden voorkomen door in het aluminium drempelprofiel thermische onderbrekingen te voorzien. De drievoudige beglazing kan tot 52 mm dik en tot 400 kg zwaar zijn. De brede afdichtingsvoegen maken het gebruik van siliconen tijdens de montage quasi overbodig. Dankzij de dunne profielen ziet het systeem er bijzonder elegant uit en maakt het een vlotte circulatie tussen binnen en buiten mogelijk. Het minimaal aantal componenten en de prefab verbindingen vergemakkelijken de installatie van de Schüco ThermoSlide aanzienlijk. Kers op de taart: ook de akoestische prestaties van het systeem zijn uitstekend!
www.schueco.com Anne Mertens

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels