Hoe kiest u een interieurarchitect?

Bouwpartners

Op de website van de AiNB vindt u de contactgegevens van alle erkende interieurarchitecten.

De contactgegevens van alle interieurarchitecten erkend door en aangesloten bij het AiNB vindt u op de website van het AiNB, onder de button ‘Leden’.
Men wordt lid als men de nodige kwalificaties kan voorleggen (minstens een opleiding Master interieurarchitectuur binnen het departement architectuur met succes voltooid hebben). Eind juni verschijnt ook de handige gids ‘Repertorium 2010’. Deze gids bevat eveneens de gegevens van alle leden en biedt bovendien de mogelijkheid om referenties op te geven.

Daarnaast is er het ‘Jaarboek Interieurarchitectuur 2009’ (te koop in de boekhandel). Dat boek bundelt de contactgegevens van alle leden van het AiNB, én de genomineerden en winnaars van de Fidias Awards (georganiseerd door het AiNB in samenwerking met zijn partnerleden en de Belgische interieurarchitectuurinstituten en uitgereikt aan personen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan het beroep).

Momenteel is heel wat te doen rond de titelbescherming van het beroep van interieurarchitect en liggen de voorstellen op tafel. Meer duidelijkheid hieromtrent zal in de toekomst de keuze van een bekwame interieurarchitect zeker vergemakkelijken.

Ingrid Allaerts

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels