Hoeveel kost een droombadkamer op Batibouw?

Hoeveel kost een droombadkamer op Batibouw?

Nieuws

Wie wil baden in luxe en stijl, moet er wat voor over hebben. Vier droombadkamers op Batibouw, waarvan het prijskaartje oploopt tot 60.000 euro.

Wellness

Wie zich elke dag in een spa wil voelen, kan kiezen voor een badkamer van Gessi. Afhankelijk van de producten variëren de prijzen sterk. Een ‘simpele’ douche kost 3.000 euro, terwijl het meest uitgebreide model oploopt tot 12.000 euro. De startprijs voor een bad bedraagt zo’n 7.000 euro, maar wie gaat voor een luxueus model met opbergruimte aan de zijkant is al gauw 14.000 euro kwijt voor enkel een bad. Wanneer we zelf onze eigen badkamer samenstelden met de meest luxueuze meubels kwamen we uit op een kleine 50.000 euro.

Natuur

Bij Evistone zijn het de baden in natuursteen die onmiddellijk de aandacht trekken. De badkamermeubels in graniet en kalksteen lijken een mengeling van een natuurlijk kunstwerk en een meubelstuk. Ook de details zijn steeds een subtiele verwijzing naar natuurelementen. Zo zit er in sommige baden een reliëf van een blad verwerkt, of zijn op kastjes afdrukken van takjes te zien. Maar deze natuurlijke materialen worden naadloos gecombineerd met glas, zodat er geen trendbreuk hoort te zijn met de rest van een bijvoorbeeld modern interieur.

Een volledige badkamer bij Evistone kan verwezenlijkt worden voor 30.000 euro. Maar de mooiste en de grootste, met onder meer een marmeren vloer, zijn uiteraard ook de duurste en kosten 60.000 euro.

Strak en modern

De liefhebbers van strakke lijnen en originele accenten vinden hun droombadkamer ongetwijfeld bij antoniolupi. De Italiaanse fabrikant werkt graag met fel licht ingewerkt in spiegels en geeft sommige douchekoppen een fluo-accent. De badkamerfabrikant slaagt er in om praktische elementen die nodig zijn, maar minder mooi, (zoals bijvoorbeeld een lichtschakelaar van lampjes), keurig weg te werken in het geheel.

Een groot strak meubel in donker hout, samen met een matte toilet en een voetbad kost 14.747 euro. Maar dan heeft u nog geen bad of douche. Een bijhorende badkuip kost nog eens 14.258 euro. Zodat u voor een badkamer (zonder douche) ongeveer 30.000 euro betaalt.

Landelijke stijl

Romantische zieltjes dromen ongetwijfeld weg bij de badkamers van Aqua Prestige. Een bad op pootjes, kranen met sierlijke handvaten en radiatoren met ingewerkte details zijn de kenmerken van hun badkamers.
Het familiebedrijf benadrukt dat de producten klasse uitstralen, maar tegelijkertijd voorzien zijn van hedendaags comfort en geproduceerd zijn met kwalitatief materiaal. Een volledige badkamer met een sierlijk meubel en een dubbele lavabo, een elegant bad en de nodige accessoires, loopt op tegen de 35.000 euro. (AVE)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels