Hoeveel kost een jacuzzi op Batibouw?

Hoeveel kost een jacuzzi op Batibouw?

Badkamer en wellness

Na zwembaden, sauna's en zonnepanelen bekijken we vandaag voor u de kostprijs van een jacuzzi op Batibouw.

Zowel in Paleis 1 (veranda’s en buitenafwerking) als in Paleis 7 (badkamers) kan u terecht voor een jacuzzi. De meeste exposanten plaatsen de toestellen zowel binnen als buiten.

Er zijn drie prijsklassen bij jacuzzi’s die afhankelijk zijn van de kwaliteit van de materialen. Zo zijn er Chinese kuipen gemaakt uit polyester die het goedkoopst zijn. De kuipen van betere kwaliteit zijn gemaakt van acrylaat of acrylaat met ABS.

Paleis 1

Bij Desjoyaux kan u genieten van enkele speciale Batibouw acties. Het standaard model (4 personen) kan u kopen voor 8740 euro in plaats van 10.240 euro. Dit is inclusief BTW, plaatsing en installatie. De meeste modellen worden trouwens standaard gemaakt met audio systeem en ledverlichting ingebouwd. Een iets duurder model met zes plaatsen is op Batibouw te koop voor 11.970 euro in plaats van 13.970 euro.

Een andere soort jacuzzi is de ‘Swimspa’ waar u ook kan in zwemmen met tegenstroom. Die kost normaal 23.950 euro, maar is op Batibouw te koop voor 19.300 euro. Bij Clima World kan u een spa kopen vanaf 10.000 euro en ook hier worden extraatjes gedaan voor kopers op Batibouw. Zo is de levering gratis of worden er speciale opties gratis gegeven, maar dat hangt af van model tot model.

Paleis 7

De beste deal kan u vinden bij Zwembad Company, zij verkopen een jacuzzi (2.20 m op 2.20 m) voor 5500 euro, de normale prijs is 7200 euro. In deze actie zit alles inbegrepen: een trapje, een kap om de jacuzzi te bedekken, een muziekinstallatie en de levering en installatie.

Bij Aqua en Wellness variëren de prijzen van 5000 tot 20.000 euro, afhankelijk van het type kuip, het zuiveringssysteem en het energieverbruik. Ook bij hen kan u terecht voor speciale Batibouw promoties. Ten slotte kan u bij Starline genieten van een promotie voor de Sundance Cameo. Die kan van u zijn voor 17.500 euro in plaats van 19.500 euro en u krijgt er het soundsysteem gratis bij.

Waar moet u rekening mee houden als u een jacuzzi plaatst?

U heeft natuurlijk voldoende ruimte nodig, zo zijn de meeste standaard baden 2 meter op 2 meter. De jacuzzi kan enkel geplaatst worden op een betonnen ondergrond die waterpas ligt. De jacuzzi kan buiten ook ingebouwd worden, maar dan zal u extra kosten hebben om de put te graven. Er moet ook voldoende elektriciteit beschikbaar zijn (25 ampère). (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels