Houd het deze zomer koel dankzij de buitenzonwering

Houd het deze zomer koel dankzij de buitenzonwering

niet importeren

De zon staat hoog aan de hemel en het wordt merkbaar zomer. De warmte is een opsteker voor lichaam en geest, maar verhoogt ook de temperatuur binnen in huis. Gelukkig kan men met de buitenzonweringen van VELUX met een gerust gemoed genieten van het mooie weer.

De buitenste zonneschermen van VELUX voorkomen dat de zonnestralen de beglazing bereiken, en nemen zo tot 72% van de warmte weg. Ze worden aan de buitenzijde van het dakvenster geplaatst, waardoor het venster gewoon kan openen en sluiten. Het transparante netweefsel houdt de warmte tegen, en is lichtdoorlatend. Zo kan men genieten van een aangenaam binnenklimaat én een mooi uitzicht op de buitenwereld. Wanneer koudere tijden aanbreken, kan het zonnescherm discreet opgeborgen worden boven in de afdekkap van het venster.


Kenmerken van het buitenste zonnescherm van VELUX:

– Houdt tot 72% van de warmte buiten.

– Sterk, doorschijnend en onderhoudsvriendelijk netweefsel.

– Verkrijgbaar in manuele en elektrische uitvoering of op zonne-energie.

De rolluiken van VELUX bieden het hele jaar door maximaal comfort. Ze houden tot 95% van de warmte buiten en hebben tal van andere voordelen: optimale verduistering, thermische isolatie in de winter, minder contactgeluid van regen of hagel, bescherming van de privacy en beveiliging. Bovendien kan het venster gewoon geopend worden om de kamer te verluchten.

Het discrete design sluit perfect aan bij het dak. Het rolluik is van binnenuit onzichtbaar wanneer het niet in gebruik is en past op alle VELUX-dakvensters.


Kenmerken van de rolluiken van VELUX:

– Houdt tot 95% van de warmte buiten.

– Verkrijgbaar in elektrische uitvoering of op zonne-energie.

– Hoogwaardig materiaal: stevig aluminium.

– Lichtdichte zijgeleiders voor optimale verduistering.

– Dankzij de dienst PRO CONTACT op velux.be vindt men snel en gemakkelijk een installateur in de buurt voor de plaatsing van een VELUX-rolluik.

Ontdek hier alle artikels van ons dossier over VELUX.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels