‘Hout’ en ‘buiten koken’ thema’s van Sfeer 2014

‘Hout’ en ‘buiten koken’ thema’s van Sfeer 2014

Nieuws

De grenzen tussen binnen en buiten lijken steeds meer te vervagen. Zo gaan we steeds vaker buiten koken en brengen we buiten meer en meer tijd door. Anderzijds vindt hout ook makkelijker de weg naar ons interieur. Woonbeurs Sfeer werkt dit jaar rond deze twee thema's: hout en buiten koken.

De kookhype leeft ook buiten de keuken. Zo trekken steeds meer mensen, als het goed weer is, naar buiten om hun potje te koken. Ook de industrie speelt hier handig op in. Zo zijn er tal van producten op de markt (gekomen) die ‘buitenkokers’ een handje helpen. Denk aan outdooreilanden, barbecues of plancha’s. Sfeer 2014, interieurbeurs, gaat op deze trend sterk in.

“Door de kookhype rusten we onze tuin uit met heuse semiprofessionele buitenkeukens. Zowel in de winter met een dekentje, als in de zomer met een ijskoeler erbij: in openlucht dineren zorgt altijd voor een extra dimensie,” aldus Nicolas Block, creatief consulent van Sfeer. Op de beurs zullen verschillende chefs aan het werk gaan in de ‘Kitchen Garden’ en uiteraard wordt er ook een de omkadering van een buitenkeuken gedacht. Zo krijg je een overzicht van onder meer verlichting, tuinmeubels, potten en groensel.

‘Wood Chic’

Daarnaast zal Sfeer 2014 ook inzoomen op ‘Wood Chic’. Zo zal er gekeken worden naar het gebruik van hout in het interieur van de woning. Vooral hout in zijn meest natuurlijk vorm, is opnieuw erg in trek in het interieur van de woonst. Ruw hout wordt gebruikt voor zowel parket, als tafels tot volledige keukens. Houtspecialisten als Cras, Manolito Waelkens en Ambroise Interiors tonen op de beurs het beste van zichzelf.

Sfeer 2014 vindt plaats van 15-17 en van 21-23 maart in Flanders Expo Gent.

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels