Hülsta speelt in op slaapkamertrends

Decoratie en meubilair

Met de collectie Miolleto II speelt meubelspecialist Hülsta in op de nieuwe slaapkamertrends. Hun motto is dat een slaapkamer veel meer is dan een kamer waarin men slaapt. Rust en gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor hun nieuwe collectie. Wie denkt aan de herinrichting van zijn slaapkamer kan hier alvast inspiratie opdoen.

Met de collectie Miolleto II speelt meubelspecialist Hülsta in op de nieuwe slaapkamertrends. Hun motto is dat een slaapkamer veel meer is dan een kamer waarin men slaapt. Rust en gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor hun nieuwe collectie. Wie denkt aan de herinrichting van zijn slaapkamer kan hier alvast inspiratie opdoen. Cocoonen, slapen, een gesprek voeren, lezen, een ontbijt op bed krijgen, de outfit van de dag kiezen, … . Allemaal dingen die we in de slaapkamer doen. Teveel afleidende, opvallende voorwerpen of accessoires behoeft de slaapkamer dus niet. In de Miolleta II collectie van Hülsta houdt men het daarom sober, maar wel gezellig.

De eerste trend die we kunnen terugvinden in de collectie is die van het gestoffeerde bed. Er zijn zeven stofsoorten in meer dan 60 kleuren waar de klant uit kan kiezen, en naast het hoofdbord kan ook de rand gestoffeerd worden. De tweede trend is die van de Scandinavische look. Scandinavië is al een tijdje hip op gebied van interieur en ook hier in België kunnen we Scandinavisch design wel smaken. Voor deze trend werkt de meubelspecialist met natuurlijke materialen om de Scandinavische soberheid naar voren te brengen.

De derde trend is niet alleen stijlvol, maar ook handig. Met de afgeronde hoeken die deze winter in de interieurs zullen opduiken maakt het niet uit hoeveel u ‘s nachts tegen de bedrand loopt. Hülsta koos voor een afgerond bed, bijzettafeltje en kaptafel. Je kan je welvingen laten terugkomen in de hele slaapkamer. Een zegen voor de klunzen onder ons. Natuurlijk moet er ook nagedacht worden over de verlichting in de slaapkamer. Die is liefst niet te hard zodat de ruimte ook in een serene sfeer kan blijven baden met het licht aan. Verlichting aan het bed is dus aangeraden. Miolleto II integreert uittrekbare en flexibele ledverlichting aan beide kanten van het bed. Om snel even naar de badkamer te gaan zonder meteen de hoofdverlichting aan te steken kan men het oriëntatielichtje aansteken via een lichtsensor onder het bed.

Als u uw slaapkamer niet helemaal wil herinrichten, kan u een paar aanbouwelementen aanschaffen. Deze kunnen extra ruimte creëren en een andere look geven aan uw ruimte. De laatste trend die Hülsta aanhaalt is die van de multifunctionele kleerkast. Uittrekbare kastdelen en een extra ruimte voor de tv zorgen ervoor dat u alles kan opbergen wat u wil. Die rommel die in de slaapkamer rondslingert krijgt dus nu een plaatsje in de kast. Hülsta integreert ledlampjes in de kleerkast voor een beter overzicht. Allemaal tips om de slaapkamer om te toveren tot een heus cocoonparadijs. (LP)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels