ID Lounge van Bowers & Wilkins geopend

Nieuws

In de ID Lounge worden een groot aantal topmerken samengebracht in een multifunctionele woon-, werk- en leefruimte.

Het pand aan de Godefriduskaai zal dienst doen als het nieuwe kantoor van Bowers & Wilkins Benelux maar biedt daarnaast veel meer. De ruimte werd voorzien van een totaal geïntegreerde woon-, werk- en leefomgeving naar een realistische setting. De ruimtes werden zo ontworpen dat het geen showroom betreft, maar werkelijk bruikbare modules die dan ook zullen dienen als ontmoetingsplaats voor de partners.

Er wordt samengewerkt met maar liefst 20 partners waaronder enkele grote (internationale) namen zoals BTicino, Control4, Sharp, Quinze & Milan en Delta Light. Ook talent van eigen bodem komt aan bod met Bart Hoes (groene architectuur), Eric Kant (architect), Roelfien Vos (interieur en decoratie) en Mutrox (akoestische architectuur).

Uniek meubel

Een van de pronkstukken van de synergie tussen de partners, is het unieke meubel van 3,5m bij 3,5m voorzien van een Sharp 70″ beeldscherm én liftsysteem. Maar liefst zes partners slaagden erin om dankzij hun expertise een ongekend state of the art-element te creëren.

Het design is van de hand van Eric Kant, de bouw nam Gielissen voor zijn rekening terwijl Bowers & Wilkins en Sharp voor respectievelijk de audio- en beeld-apparaten zorgden. Mutrox maakte dat het meubel akoestisch de beste kwaliteit levert, het liftsysteem werkt naadloos dankzij Audipack en Control4 zorgde voor het centrale besturingssysteem.

De ID Lounge bevindt zich aan de Godefriduskaai in de schaduw van het MAS. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels