Ik Ga Bouwen deelt uit: dit zijn uw voordelen tijdens Batibouw

Nieuws

Batibouw komt dichterbij en dat zal u geweten hebben. Want dankzij Ik Ga Bouwen kan u er goedkoop naartoe en valt er vanalles te winnen.

Uw ticket

Nog geen ticket voor Batibouw? Koop deze week het magazine Ik Ga Bouwen en ontvang 5 euro korting op de prijs dankzij de bon binnenin. Bovendien krijg je er meteen een extra dik nummer van Ik Ga Bouwen bij, mét extra Batibouw-bijlage.

Abonnement

Na dit magazine gebeten door Ik Ga Bouwen? Dan kan je dankzij een tijdelijke actie een extra voordelig abonnement nemen op het magazine. Je krijgt 20 nummers voor maar 78 euro (i.p.v. 118 euro) én het boek De Energiebijbel (winkelwaarde: 29,95 euro). Vind je promocode in het magazine van deze week.

Uw ticket2

Is het ticket je – zelfs met 5 euro korting – nog te duur? Waag dan je kans en doe mee aan onze wedstrijd. We mogen namelijk verschillende duotickets weggeven.

Op de beurs

Als je er dan toch bent, kan je meteen maar best even langskomen bij de Ik Ga Bouwen-stand in de Astridhal, Hal 3 of Hal 6, want daar kan je meedoen aan nog een andere wedstrijd: we geven een op maat gemaakte boekenkast van Camber (ter waarde van 3000 euro) weg.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels