Ik ga Bouwen en Renoveren en beter bouwen & verbouwen verenigd in één uniek magazine

Ik ga Bouwen en Renoveren en beter bouwen & verbouwen verenigd in één uniek magazine

Nieuws

Heb je de indruk dat het nieuwe magazine ietwat verschilt van dat van vorige maand? Goed gezien! Dit nummer is eigenlijk helemaal nieuw, zowel wat het uitzicht als de inhoud betreft. Lees hier het voorwoord van Eric Cloes.

Een jaar geleden besloten we de twee maandbladen Ik ga Bouwen en Renoveren en beter bouwen & verbouwen te verenigen onder hetzelfde dak. Elk magazine kreeg een afzonderlijke redactionele insteek maar ze waren wel complementair. Jij volgde ons daarin, want ongeveer 20% las regelmatig beide tijdschriften. De zwakke conjunctuur van de sector besliste er echter anders over en dwong ons ertoe beide bladen te fusioneren. In een gunstiger economische context hadden we onze doelstelling allicht kunnen waarmaken. Jammer, maar helaas. We blijven echter niet bij de pakken zitten en storten ons meteen in een nieuwe avontuur. Vanaf vandaag komen we met één uniek en compleet magazine tot bij jou.

We werkten een gloednieuwe structuur uit die bestaat uit vier delen. Een eerste deel omvat een overzicht van de belangrijkste nieuwe producten op de markt en belicht de actualiteit op het vlak van architectuur en design, net als de laatste evoluties in de sector. Het tweede luik legt de nadruk op praktische informatie voor al wie een huis wil bouwen of verbouwen. Je vindt er een antwoord op al je vragen over ruwbouw, energie en de basisafwerkingen. Het derde hoofdstuk is gericht op het inrichten, verbeteren of uitrusten van je woning, zowel binnen als buiten. Je vindt er praktische tips & tricks en hopen inspiratie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe keuken, voorbeeldplannen voor de herbestemming van een bestaande ruimte of ideeën voor de aanleg van de oprit of de tuin? Die vind je in dit hoofdstuk terug. Het laatste luik bundelt algemene praktische informatie: juridisch en financieel advies, de premies en richtprijzen in de bouw- en renovatiesector, nuttige adressen,…

Om deze rijke en gevarieerde inhoud te kunnen aanbieden, hebben we ook de look en feel van het tijdschrift aangepast. Niet dramatisch, gewoon door de beste elementen van de twee oorspronkelijke magazines bijeen te brengen. Het resultaat is een duidelijker, lichter ontwerp dat aangenaam om lezen is. Het hele redactionele team schotelt je dus met veel plezier dit nieuwe nummer voor en wenst je alvast veel leesplezier!

Eric Cloes

Hoofdredacteur

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels