Ik ga Bouwen & Renoveren bestaat 40 jaar

Immo, Nieuws

Het 40-jarig bestaan van Ik ga Bouwen wordt gevierd met een extra dik verjaardagsnummer én een nieuwe look.

Naar aanleiding van de 40ste verjaardag van Ik ga Bouwen & Renoveren kreeg het magazine een nieuwe look. Daarnaast werd er ook een grote woonenquête georganiseerd en maakt u kans op leuke prijzen. Al 40 jaar lang inspireert en informeert Ik ga Bouwen & Renoveren kandidaat-(ver)bouwers over het reilen en zeilen in de particuliere bouwsector. Dit speciale verjaardagsnummer was meteen ook de gelegenheid om de look van het magazine op te frissen, zodat die voortaan meer aansluit bij de kwaliteit van de inhoud.

Enquête: Hoe bouwt u morgen uw woning?

Daarnaast liet Ik ga Bouwen & Renoveren ook een grote enquête uitvoeren over wonen in de toekomst. 7456 consumenten en 427 architecten over heel België namen in mei en juni van dit jaar eraan deel. De enquête bracht enkele belangrijke resultaten omtrent duurzaamheid, energie en vergrijzing aan het licht. Zo zal duurzaamheid een sleutelwoord zijn in de bouwsector de komende jaren en is vooral de energiefactuur de doorslaggevende reden om energiezuinig te bouwen. Lees het rapport met alle resultaten in het verjaardagsnummer van Ik ga Bouwen.

Lezersvoordelen

Ten slotte maakt u deze maand in de rubriek “Lezersvoordelen” kans op leuke prijzen. Zo kunt u een van de vijf waardebonnen winnen, die elk recht geven op € 1.500 euro aan kraanwerk uit de Van Marcke-collectie. Of kunt u deelnemen aan de wedstrijd om een van de 25 exemplaren van het boek ‘Hobbytuinieren. De relevante regels uitgespit’ t.w.v. € 19,50 te winnen. Klik hier om verder te gaan naar de wedstrijd.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels