Infodagen voor pasafgestudeerde architecten die stage beginnen

Nieuws

Je bent net afgestudeerd als architect en je zit met de handen in het haar: wat nu? Daarom organiseert het NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, de 'Kick Off Days for Architects' waarop je als startende architect terecht kan voor allerlei informatie.

Je bent net afgestudeerd als architect en je zit met de handen in het haar: wat nu? Daarom organiseert het NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, de ‘Kick Off Days for Architects’ waarop je als startende architect terecht kan voor allerlei informatie.

Nadat je bent afgestudeerd als architect, heb je nog een stageperiode te volgen. Een uitdaging die heel wat vragen met zich meebrengt. Om een antwoord te bieden op al deze vragen organiseert het NAV in september de ‘Kick Off Days for Architects 2014’. Deze gratis informatiemomenten helpen stagiair-architecten uit de startblokken. Een panel van 10 experts en ervaren architecten zetten de verschillende rechten, plichten en mogelijkheden op een rij. Vragen waarover zij zich buigen kunnen onder meer zijn: wat houdt het statuut van stagiair-architect precies in? Mag je gedurende je stage eigen werken uitvoeren? Zijn stagiaires verplicht een BTW-nummer aan te vragen?

Deze infosessies gaan door op drie verschillende locaties in Vlaanderen. Zo kan je terecht in Gent op 3 september, in Hasselt op 9 december en in Mechelen op 16 september. Online inschrijven is wel verplicht. Meer info en inschrijven: www.kickoffdaysforarchitects.be

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels