Infosessie ‘Renoveren is Informeren’ helpt toekomstige verbouwers op weg

Infosessie ‘Renoveren is Informeren’ helpt toekomstige verbouwers op weg

Immo, Nieuws

Tijdens deze sessies wil men de nodige informatie aanbieden die noodzakelijk is voor kandidaat-verbouwers.

Tijdens deze sessies wil men de nodige informatie aanbieden die noodzakelijk is voor kandidaat-verbouwers.

In de loop van de maand juni organiseren “Ik Ga Bouwen & Renoveren” in samenwerking met NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, een aantal gratis infoavonden over het renoveren van woningen. De sessies vinden plaats op 10 juni in Antwerpen, op 12 juni in Leuven en op 18 juni in Gent.

Denkt u aan verbouwen in de nabije toekomst? Dan ben je naar alle waarschijnlijkheid op zoek naar zoveel mogelijk informatie. Vragen die je jezelf kan stellen zijn onder meer: hoe kan ik zo energiezuinig mogelijk renoveren? Van welke premies kan ik genieten? Maar ook voor wie op het punt staat een huis te kopen, kan deze sessie interessant zijn. Zo wordt er onder meer ingegaan op de rol van de notaris bij de verkoop, of je moet kiezen voor een variabele of een vaste rentevoet en op welke punten je extra moet letten bij het kopen van een woning.

Omdat informeren erg belangrijk is, organiseren het NAV en “Ik Ga Bouwen & Renoveren” dit jaar de derde editie van ‘Renoveren is Informeren’, een infosessie die op drie locaties herhaald wordt. Deze sessies mikken op bezoekers van onder meer de Vlaamse Renovatiedag of kandidaat-verbouwers die de Renovatiedag gemist hebben. Tijdens de sessies krijg je een chronologische toelichting van het hele renovatieproces. Van alle fases verneemt u de antwoorden, nuttige weetjes en tips voor de renovatie.

Praktische informatie over locaties & data

Di 10 juni 2014 – KBC Antwerpen – Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen

Do 12 juni 2014 – KBC Leuven – Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven

Wo 18 juni 2014 – KBC Gent – Kortrijksesteenweg 1100, 9051 Gent (deze sessie is reeds volzet)

Deelnemen aan een infosessie is gratis. Wel is het belangrijk dat u zich vooraf online registreert. Op deze pagina kan u ook informatie terugvinden over de sessies.

Iedere aanwezige ontvangt op het einde van de avond een info-verbouwpakket.

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels