Infosessie ‘Renoveren is Informeren’ wijst toekomstige verbouwers de weg

Woningreportages

In juni organiseren Ik ga Bouwen & Renoveren en Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) de gratis infosessie 'Renoveren is informeren'. Wie verbouwplannen koestert verneemt er op één avond alles voor een geslaagde verbouwing, van de aankoop tot de oplevering van een woning.

Verbouwen gaat vaak gepaard met een hele rist vraagtekens. Waar moet u op letten bij de aankoop van een woning? Wat is de gepaste lening? Wat is de rol van de architect en de aannemers? Hoe energiezuinig renoveren? Van welke premies kan u genieten?

Toekomstige verbouwers zijn dus best vooraf goed geïnformeerd. Daarom trekken NAV en Ik Ga Bouwen & Renoveren door Vlaanderen met een nieuwe editie van ‘Renoveren is Informeren’. De infoavond mikt op toekomstige verbouwers die nog met verbouwvragen zitten.

Drie Vlaamse steden

Deelnemers krijgen er een chronologische toelichting van het hele renovatieproces. Van alle fases verneemt u de antwoorden, nuttige weetjes en tips voor uw renovatie.

De infoavond bijwonen kan op donderdag 15 juni (Gent), woensdag 21 juni (Antwerpen) of op dinsdag 27 juni (Leuven). Deelname is gratis. Wel moet u zich vooraf online registreren. Iedere aanwezige ontvangt op het einde van de avond een info-verbouwpakket.


Praktisch

Do 15 juni 2017 – KBC Gent – Kortrijksesteenweg 1100, 9051 Gent

Wo 21 juni 2017 – KBC Antwerpen – Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen

Di 27 juni 2017 – KBC Leuven – Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven

18.30u Onthaal

19.00u Begin infoavond

21.00u Afsluitende drink

De infosessie is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels