Infosessie voor professionals over licht in het interieur

Verlichting

Confederatie Bouw organiseert een informatiesessie over de integratie van licht in het interieur. De informatiesessie vindt plaatsvinden op drie verschillende locaties, namelijk in Scherpenheuvel, Kortrijk en Antwerpen.

Confederatie Bouw organiseert een informatiesessie over de integratie van licht in het interieur. De informatiesessie vindt plaatsvinden op drie verschillende locaties, namelijk in Scherpenheuvel, Kortrijk en Antwerpen.

Vanuit de praktijk komt er, volgens de Confederatie Bouw, steeds meer de vraag naar op welke manier verlichting op een goede manier kan geïntegreerd worden in het interieur van een woning. Daarom organiseert Confederatie Bouw een informatiesessie over dit onderwerp voor professionals uit de bouwsector. Voorbeelden hiervan zijn aannemers in de afwerkingssector, schilders, schrijnwerkers, parketplaatsers, afwerkingsbedrijven voor lichte wanden en plafonds, glazenmakers, stukadoors, fabrikanten van bouwmaterialen en architecten.

De informatiesessie wordt op drie verschillende data in drie verschillende steden in Vlaanderen gegeven (Scherpenheuvel: 21/05/2013, Kortrijk: 3 juni en Antwerpen: 4 juni) . Onderwerpen als LED-verlichting, nieuwe toepassingen, integratie van licht en meer tegemoet komen aan de wensen van de klant op vlak van licht komen aan bod. Gastsprekers zijn Catherine Lootens en Kurt Wallaeys.

Catherine Lootens is projectmedewerkster van het labo lichttechnologie van de KAHO Sint-Lieven. Zij zal het voornamelijk hebben over de interactie van licht in het interieur met kleuren en materialen en over verschillende licht-technologieën. Kurt Wallaeys is interieurarchitect met bijzonder veel aandacht voor licht en lichtintegratie. Hij zal het onder meer hebben over het belang van de oriëntatie van een gebouw bij de keuze van licht én de verschillende vormen van licht.

Na afloop van de sessie is er nog een receptie met de mogelijkheid tot netwerken.

Toegang tot het evenement is gratis, maar inschrijven vooraf is noodzakelijk. Meer informatie kan u hier terugvinden.

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels