Innovatief haardvuur: ecologisch en gezellig

Innovatief haardvuur: ecologisch en gezellig

niet importeren

Voortdurende innovatie is noodzakelijk in markten waar de consument constant moet worden geprikkeld. Voor haarden is dat niet anders. Kalfire speelt hier op in met een reeks aan indrukwekkende vernieuwingen.

Innovatie is essentieel, ook voor haarden. In een tijd waarin we voortdurend worden verwend met steeds sneller evoluerende technologie, kunnen haarden niet achterblijven. Om de interesse hoog te houden bij verschillende doelgroepen is het noodzakelijk om steeds mee te evolueren. In tijden van ecologische crisis en ‘technopessimisme’ geldt dat eens te meer.

Kalfire komt aan die nood tegemoet met een haast vanzelfsprekende duurzaamheid. De vele gas- en houtvuren worden aangedreven door vooruitstrevende en innovatieve verbrandingstechnieken waardoor ze milieuvriendelijk, duurzaam en zuinig zijn. Alle gesloten gas- en houthaarden worden bovendien geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en zijn CE-gekeurd.

Natuurlijke vlammen

De echte innovatie komt bij Kalfire evenwel van de Natural Spark Generator (NSG). “Wij zijn letterlijk gebrand op innovatie en streven er altijd naar om een zo realistisch en sfeervol mogelijk vuur te creëren,” zegt Beijko van Melick, directeur van Kalfire. De Natural Spark Generator zorgt er voor dat een gashaard dezelfde vonkjes opwekt als een houthaard, waardoor je dezelfde sfeer en gezelligheid krijgt in een gebruiksvriendelijke en ecologische haard.

“Vuur zit van oudsher in het DNA van de mens. Vuur zorgde voor warmte en bescherming, maar had ook een sociale functie,” legt Beijko van Melick uit. “Tegenwoordig heeft technologie een deel van de avonduren overgenomen, maar verlangen veel mensen nog naar dat moment van samenzijn en een goed gesprek. Een gezellig vuur in de woonkamer staat hier symbool voor, waarbij de Natural Spark Generator deze beleving optimaliseert.”

Dankzij de Natural Spark Generator, in combinatie met ecologische innovaties, zorgt Kalfire voor een haard die zowel zuinig, milieuvriendelijk én handig in gebruik is. Maar bovenal zorgt een Kalfire-haard voor een ongeëvenaarde sfeer en gezelligheid.

Bekijk hier onze video:

Lees hier de andere artikels uit dit dossier.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels