Inspirerende video: van open loft naar gezinswoning dankzij ingenieuze box

Inspirerende video: van open loft naar gezinswoning dankzij ingenieuze box

Renovatie appartementen en loften

In de YouTubereeks 'Tiny Homes' van Kirsten Dirksen vinden mensen die gaan bouwen of verbouwen heel wat inspiratie om van een kleine ruimte toch een gezellige woonst te maken. In deze aflevering ontdekken we hoe een koppel hun loft in Barcelona omtoverde tot gezinswoning.

Monica Potvin en Markel Otaola kochten een klein appartement in Barcelona dat ingedeeld was als een open loft. Toen Monica zwanger werd, verbouwde het koppel hun loft zodat hun kleine spruit genoeg speelruimte had en ze al hun spullen konden opbergen.

De ervaring die Markel opdeed als zeiler kon hij goed gebruiken bij de verbouwing. Net zoals op een boot moet je slimme trucs gebruiken om zoveel mogelijk ruimte te creëren. Vooral de box in het midden van hun woonst zorgt ervoor dat ze alles netjes kunnen opbergen. In de box zitten onder andere kleerkasten, een ijskast, de wasmachine en de droogkast verstopt.

Laat je inspireren door deze ingenieuze verbouwing. (LP)

<iframe width=”500″ height=”300″ src=”https://www.youtube.com/embed/AbeTtTjD0X0?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels