Interface informeert klanten via Breakfast Meetings

Nieuws

De producent van tegeltapijt zal enkele informatiesessies organiseren waar klanten kunnen praten over design, functionaliteit en duurzaamheid. Bezoekers maken bovendien kans op een iPad.

Interface organiseert op 12, 13 en 14 september Breakfast Meetings in de vernieuwde showroom in Wemmel. De Breakfast Meetings laten klanten toe om zich te informeren over design, functionaliteit, duurzaamheid en cost of ownership.

Interface heeft al sinds 1994 als doel om de eerste onderneming te worden met een volledig duurzaam businessmodel en elke negatieve impact op het milieu te elimineren. Deze doelstelling is Mission Zero genoemd en moet gerealiseerd zijn tegen 2020. Daarvoor heeft Interface een strategie ontwikkeld om duurzaamheid te bereiken op zeven fronten: voorkomen van verspilling, schadelijke emissies vermijden, hernieuwbare energie inzetten, de cirkel sluiten, efficiënt transporteren, betrokkenheid creëren en innovatief ondernemen. Interface gebruikt eveneens een milieuproductverklaring (EPD).

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om zich online aan te melden. Onder de bezoekers wordt een nieuwe iPad verloot.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels