Interieur Design Awards in nieuw kleedje

Interieur Design Awards in nieuw kleedje

Nieuws

De vernieuwde editie van de Interieur Design Awards heeft oog voor de ruimere 'woonomgeving' en heeft daarom een tweede categorie in het leven geroepen. Naast het pure product- of objectgeoriënteerde design gaat er nu ook aandacht naar de ruimte an sich, in de nieuwe categorie 'space'.

De Interieur Design Awards zoeken in 2012 niet alleen goed ontwikkelde producten voor de massamarkt, maar ook ontwerpvoorstellen voor een woonruimte van 30m2. Kleine leefruimtes die dienen om even aan de realiteit te ontsnappen, om te ontspannen of om te werken. Wetende dat een doorsnee studentenkamer 20m2 groot is of een basis hotelkamer 26m2, dan vormt deze opdracht een heuse uitdaging.

Doe-het-zelf

Geïnspireerd door het pamflet ‘Klein Duimpje en de zevenmijlslaarzen’ van Bruno Vermeersch roept de Biënnale Interieur voor deze editie dus niet alleen de productontwikkelaar en de designer op om na te denken over de producten voor morgen, maar wordt ook aan kunstenaars, architecten, ruimteplanners en creatievelingen gevraagd voorstellen te formuleren die de actuele trend van het do-it-yourself design doorkruisen en opwaarderen.

Voorstellen voor beide categorieën kunnen tot eind april 2012 worden ingediend en zullen worden beoordeeld door een internationale jury. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels