Interieurtrend: de ‘verwoonkamering’ van de kantoorruimte

Interieur

Vandaag lijkt 'huiswerken' (maar dan op kantoor) de nieuwste trend en het interieurdesign komt hieraan tegemoet.

Een tijdje terug spraken we nog over flexibele werkruimtes of co-working spaces, maar nu gaat de industrie nog een stapje verder. Zo stelt BuzziSpace de collectie ‘Authentic Nordic’ voor, dat is een collectie van woonkamermeubelen voor op kantoor. Denk aan vintage, Scandinacisch, comfortabel én flexibel. Vandaag lijkt ‘huiswerken’ (maar dan op kantoor) de nieuwste trend.

Net zoals er modetrends of interieurtrends zijn, beweegt ook de wereld van het kantoor. We evolueren naar steeds modernere werkplaatsen en ook hierin kunnen we trends van elkaar onderscheiden. Een tijdje geleden waren flexibele werkruimtes en co-working spaces echt een trend in de professionele wereld, zo is er nu de ‘verwoonkamering’ van de werkruimte. Denk hierbij een werkgevers die op kantoor een huiselijke sfeer willen creëren. Enkele voorbeelden hiervan zijn bedrijven als Google, Facebook, Samsung en Yahoo. Gezelligheid op het werk is de nieuwe trend, met oog voor design en gevoel.

In het licht van deze trend, komt Buzzispace met een collectie meubels die de ruimtes optimaliseren. Buzzispace ging vooral kijken naar Scandinavisch design op vlak van kantoormeubelen en lanceerde de Authentic Nordic-collectie. De collectie bevat een Armchair (eenzitter), Settee (tweezitter) en Sofa (driezitter). De verschillende zitmeubelen zijn niet enkel mooi vormgegeven, maar ook comfortabel en functioneel. Zo creëren ze een knus en gezellig gevoel en de meubels kunnen perfect in een werkomgeving geplaatst worden. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels