Isolatie-oplossingen voor doe-het-zelvers

Isolatie

In paleis 5 komt u tijdens Batibouw alles te weten over isolatie en ruwbouw. Recticel is één van de standhouders die met zijn innovatieve isolatienieuwigheden meedingt naar de Innovation Award.

Recticel pakt op Batibouw uit met twee nieuwigheden. Enerzijds wordt de Eurothane Bi-4 gelanceerd, een nieuwe isolatiebekleding voor platdaken met een betere isolatiewaarde en een verhoogde kwalitatieve standaard.

Ten tweede worden ook de doe-het-zelf pakketten geïntroduceerd. Zolderisolatie kan namelijk geplaatst worden door een ervaren doe-het-zelver, in tegenstelling tot isolatie van een platdak. Ze pakken daarom uit met het ComboDeco Home, het ComboPrime Home- en het ComboBase Home- pakket waar alles inzit om zelf de zolder te isoleren.

Bij het Combodeco-pakket kan u zelf een luchtdicht isolatiesysteem installeren, het Comboprime-pakket biedt een isolatiesysteem met gipskarton en het Combobase-pakket biedt isolatie en een vloerplaat in één handig paneel.

Op die manier wil Recticel de professionele kwaliteit doortrekken naar het doe-het-zelfwerk van de particuliere klanten. Voor meer informatie, ga naar www.recticelinsulation.be.

(RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels