Isoleren voor de toekomst

Isolatie, Nieuws

Isoproc kende de voorbije jaren een enorme groei en heeft haar activiteiten stevig uitgebouwd in samenwerking met verschillende partners.

Isoproc kende de voorbije jaren een enorme groei en heeft haar activiteiten stevig uitgebouwd in samenwerking met verschillende partners. Hierdoor kende iedereen Isoproc op een andere manier, wat de transparantie en duidelijkheid in de weg stond.

Om daaraan te verhelpen heeft Isoproc haar activiteiten voortaan ondergebracht in twee afdelingen: Isoproc Solutions et Isoproc Innoviso. De eerste stelt kwalitatieve producten/merken ter beschikking van architecten, energiedeskundigen, aannemers en bouwheren,… en treedt ook op als invoerder/verdeler van gespecialiseerde merken in isolatie, luchtdichting en toegangscontrole (Celit, pro clima, FLIR,…).

Op de vernieuwde website van Isoproc worden die merken duidelijk en volledig voorgesteld aan de hand van foto’s en video’s, technische informatie, brochures, een overzicht van de verkooppunten,… Isoproc Innoviso werd in het leven geroepen als een neutraal (dus: los van merken) expertisecentrum voor isolatie, lucht-, wind- en regendichting en controle, met als doel een goede bouwpraktijk te stimuleren en te controleren. Deze afdeling kreeg een eigen website.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels