Ixina Keukens pakt uit met strakke greeploze keukens

Ixina Keukens pakt uit met strakke greeploze keukens

Nieuws

Keukenspecialist Ixina lanceert een heleboel nieuwigheden tijdens Batibouw 2014. Een overzichtje.

Op de stand van Keukens Ixina in paleis 11 stelt de fabrikant vijf zeer uiteenlopende keukens voor. De stijlen gaan van strak over rustiek tot romantisch. Eén ding hebben al deze keukens gemeen: elk plekje wordt optimaal benut.

De kostprijs van de keukens ligt een stuk lager dan concurrerende merken, benadrukt Ixina. “We willen keukens op de markt brengen, die bereikbaar zijn voor een breed publiek omwille van de interessante prijs”, klinkt het.

Compacte keuken

De compacte keuken, trekt meteen onze aandacht. Deze keuken is erg klein, maar bevat toch alle noodzakelijke toestellen, zoals een oven en zelfs een (halve) afwasmachine. Volgens Ixina is deze keuken ideaal voor mensen met een tweede verblijf, zoals een appartementje aan zee. “Deze personen zijn de nodige luxe gewend van thuis en willen dezelfde mogelijkheden in het buitenverblijf.” En ondanks de kleine ruimte slaagt Ixina erin alle plaats nuttig in te richten.

Voor wie van een strakke afwerking houdt, ontwierp Ixina de greeploze keuken. Geen handvatjes of romantische details. Zelfs de stopcontacten zitten in een strakke houder weggewerkt in het werkblad.

Ixina speelt bovendien erg in op kinderveiligheid, in allerlei maten en vormen zijn beschermende rekjes te verkrijgen om voor het vuur te plaatsen. Verbrande vingertjes kunnen zo heel eenvoudig worden voorkomen.

3D-technologie

Hoewel de meeste klanten de voorkeur hebben voor een witte keuken, introduceert Ixina speelse elementen om de keukens toch een persoonlijke touch te geven. Motieven als tomaten of glazen flessen behoren tot de mogelijkheden.

Een andere nieuwigheid waarmee Ixina trots uitpakt is haar 3D-technologie. Hiermee kan de consument op de website zijn eigen keuken samenstellen, vooraleer hij naar de winkel trekt. Hij kan de verschillende mogelijkheden rustig thuis uit testen en de prijsindicatie bekijken. (AVE)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels