Joint venture resulteert in nieuwe bouwbeurzen

Joint venture resulteert in nieuwe bouwbeurzen

Nieuws

Beursorganisator Fisa, bekend van Batibouw, stapt in een joint venture met het Nederlandse VNU Exhibitions Europe. Dat moet leiden tot een aantal nieuwe beurzen.

Beursorganisator Fisa, bekend van Batibouw, stapt in een joint venture met het Nederlandse VNU Exhibitions Europe. Het resultaat van hun samenwerking, BeFAIR MEDIA, moet leiden tot een aantal nieuwe beurzen in België, gericht op de professional.

Een eerste nieuwe vakbeurs is Elektrotechniek België, van 17 tot 19 november in Brussel. De beurs voor de elektrotechnische sector wordt al veertig jaar in Nederland georganiseerd.

Fisa is in België naar eigen zeggen marktleider met bouw- en woongerelateerde beurzen als Batibouw, Cocoon, Sfeer en In Wonen, met in totaal meer dan 500.000 bezoekers.

VNU Exhibitions Europe is dan weer marktleider in Nederland met een pakket van ruim vijftig titels. Het is al in België actief met beurzen als Infosecurity, Storage Expo en VSK België.

“Deze joint venture past perfect in de strategie van Fisa om ook in de Belgische B2B-sector (business-to-business) haar voortrekkersrol te spelen”, zegt Philippe Lhomme, de voorzitter van Fisa, in een persbericht.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels