Kandidaatbouwer of -verbouwer? Laat je adviseren op bisbeurs in Gent

Kandidaatbouwer of -verbouwer? Laat je adviseren op bisbeurs in Gent

De zomer is voorbij, net als die drukke eerste septembermaand. Tijd dus om je weer volop te focussen op je (nakend) bouw- of renovatieproject. Zit je nog met vragen of ben je nog op zoek naar advies, materialen of een goede aannemer, dan kun je nog tot eind dit weekend afzakken naar Gent waar de bisbeurs opnieuw halt houdt.

De formule is al 27 edities lang dezelfde: (kandidaat-)bouwers en verbouwers informeren en adviseren op maat van hun project. Daar zorgen niet alleen de bijna 500 exposanten voor, ook tal van andere professionals staan de bezoeker bij. Dat is advies@bis. Zo kun je met al je vragen onder andere terecht bij het Vlaams Energieagentschap, het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB), de Orde van Architecten en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen. Er zijn ook dagelijks een advocaat en notaris aanwezig om je te helpen met het kopen, verkopen of verhuren van vastgoed. Wil je advies, dan moet je vooraf wel een afspraak maken via de website. Elk gesprek duurt ongeveer 20 minuten.

Actueel

Naast advies@bis komen er nog een aantal andere vast ingrediënten terug tijdens de beurs. Zo moet je in hal 3 zijn voor al wat met sanitair te maken heeft, hal 5 verzamelt met immo@bis alle belangrijke spelers uit de immosector en hal 7 geeft een platform aan jonge ondernemers. Hier vind je bovendien ook design@bis terug, waar je inspiratie kunt opdoen voor de inrichting en decoratie van je woning. Volledig nieuw is de buitenzone die deze eerste keer volledig in het teken zal staan van “Modulair bouwen en wonen”, wat volledig inspeelt op de toekomstige voorwaarden van wonen. Drie firma’s tonen hier tijdens de beurs dat “modulair” en “compact” ook in onze hedendaagse comfortnormen past. (SDM)

 

Flanders Expo, Gent, tot en met zondag 11 oktober

weekdagen: van 13u tot 18u30 (tot 23u op vrijdag 9 oktober – nacht van bis)

weekend: van 10u tot 18u30

Tickets: 10 euro (7 euro online)

Meer informatie:09 241 92 11

www.bisbeurs.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels