KitchenAid lanceert nieuwe kleuren voor de iconische Artisan mixer/keukenrobot

Keuken

Het populaire merk van mixers/keukenrobots, KitchenAid ,heeft bekendgemaakt dat de familie van de 4,8l Artisan mixers wordt uitgebreid met twee nieuwe kleuren. De inspiratie zocht KitchenAid bij 'aardse tinten'.

Het populaire merk van mixers/keukenrobots, KitchenAid ,heeft bekendgemaakt dat de familie van de 4,8l Artisan mixers wordt uitgebreid met twee nieuwe kleuren. De inspiratie zocht KitchenAid bij ‘aardse tinten’.

De 4,8l Artisan mixer, met verstelbare kop, heeft er twee nieuwe kleurtjes bij: ‘Cast Iron’ (zwart) en ‘Terracotta’ (een warme, aardse zandkleur). Beide kleuren staan symbool voor traditioneel koken in een modern ontwerp. Het speciale aan deze twee nieuwe kleuren is dat de afwerking mat is. Het is de eerste keer dat KitchenAid deze structuur gebruikt bij de afwerking van hun toestellen.

Aan functionaliteit hebben de twee nieuwkomers in de familie van ‘Artisan’ alvast niet moeten inboeten. Met deze technologie breng je een professioneel materiaal binnen in de eigen keuken. Denk hierbij aan de kantelbare kop, een volledig metalen constructie, een mengkom uit roestvrij staal en tal van accessoires.

Met deze twee nieuwe kleuren is de 4,8l Artisan mixer/keukenrobot nu verkrijgbaar in 29 kleuren. Verkoopprijs vanaf 629 euro. Meer info via: http://www.kitchenaid.be/

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels