Bekijk de galerij

Klein, maar fijn!

Renovatie gesloten

Op de vijfde verdieping van een ietwat verouderd gebouw in Ukkel werd een appartement volledig gerenoveerd. De circulatie werd herzien, een paar tussenwanden werden verplaatst en het sanitair werd grondig aangepakt. Een donkerkleurige monolithische blok beheerst de ruimte.

Dit appartement met één slaapkamer in een trendy wijk ten zuiden van Brussel werd gebouwd in de sixties maar werd in 2008 helemaal vernieuwd. Het project was in handen van Jonathan Israel, architect van beroep en bovendien broer van de jonge eigenares. Die verliet zich op de vakkennis van ‘grote broer’ om haar stek een nieuwe look te geven zónder haar eigen persoonlijkheid te verloochenen. Resultaat: een moderne, gezellige en doordacht ingerichte woning die de beperkte oppervlakte optimaal benut.

Virginie Stassen

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels