Kleurrijke make-over

Kleurrijke make-over

Nieuws

De website van het verfmerk Levis werd volledig gerestyled en barst sindsdien van kleur, inspiratie en advies.

De website van het verfmerk Levis werd volledig gerestyled en barst sindsdien van kleur, inspiratie en advies. Voortaan is het nog gemakkelijker om te bepalen welke kleur in je interieur past, welk verfproduct je daarvoor nodig hebt en hoe je het best aan de slag gaat dankzij de verschillende (nieuwe) kleurentools.

Zo kan je met de vernieuwde E-painter digitaal een foto van een ruimte inkleuren en zo meteen zien welk resultaat dat geeft. Met de Colour Click-tool kan je een foto van een interieurobject (bijvoorbeeld een zitbank) uploaden, waarna de website de Levis-kleur en drie kleurcombinaties voorstelt die er het best bij passen. Ook voor doe-het-zelvers zijn er handige tools, waaronder de Verfcalculator die berekent hoeveel verf je nodig hebt om een bepaalde oppervlakte te schilderen.

Ook leuk is de gratis Let’s Colour app. Zie je ergens een mooie kleur, dan neem je er gewoon een foto van met je smartphone en meteen vertelt Levis welke kleur uit de Colour Mix-collectie die kleur het dichtst benadert. (PG)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels