Klimaatpartners via het web

Klimaatpartners via het web

Connectiviteit en domotica

Sinds maart van dit jaar verdeelt Van Marcke de Thermostaat en het Weerstation van het Franse merk Netatmo, de specialist van connected objects, toestellen die je via het web aanstuurt.

, vooral ook gekend van zijn badkamercollecties. Het toestel werkt zelf een verwarmingsprogramma uit volgens de gewoontes van de bewoners en houdt hier via een speciale functie rekening met de isolatie van de woning en de buitentemperatuur. Je kunt de verwarming ook zelf aanpassen vanop afstand, via smartphone, tablet of pc. Interessant is dat het toestel ook je energieverbruik monitort en je elke maand een aantal aanbevelingen krijgt om te besparen op je stookkosten.

Het Netatmo Weerstation, met buiten- en binnenunit, geeft je informatie over de temperatuur, vochtigheidsgraad, weersomstandigheden,… De binnenmodule kan bovendien de hoeveelheid CO2 in de binnenlucht meten en aangeven wanneer er verlucht moet worden. Nog leuk is dat het toestel milieumetingen doet in meer dan 170 landen. Zo kun je vanuit je luie zetel de weergegevens van over de hele wereld bekijken.

Richtprijs: 179 euro voor de thermostaat, 169 euro voor het Weerstation

www.vanmarcke.com

Stephan Debusschere & Sarah De Meûter

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels