Knauf lanceert mijnstukadoor.be

Nieuws

Pleisterspecialist Knauf brengt vakmannen en verbouwers samen via het online platform mijnstukadoor.be

Pleisterwerk is de basis van je interieur en een goede stukadoor vinden is dus van groot belang. Gipsspecialist lanceert daarom de website mijnstukadoor.be, waar allerlei vakmannen hun diensten kunnen voorstellen aan particuliere bouwers en verbouwers.

Het idee voor een online stukadoorplatform ontstond omdat Knauf verder wilde gaan dan de kwaliteitsproducten en technische ondersteuning die Knauf nu al biedt. Op mijnstukadoor.be is de stukadoorsbranche met één muisklik bereikbaar.

Voor veel bouwers is de zoektocht naar een vakkundige stukadoor immers een moeizame onderneming, maar de website is ook heel handig voor de vakmannen zelf. Elke stukadoor beschikt op mijnstukadoor.be immers over zijn eigen minisite met profiel en kan er zijn knapste realisaties laten zien. Zo komt de bezoeker snel in contact met een vakman die hem in de smaak valt. Daarnaast krijgt de bezoeker een heleboel nuttige tips bij het kiezen van een stukadoor, maar er is ook plaats voor productnieuws en technisch advies. (KS)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels